САД ИМ СМЕТА СИНДИКАТ, КО ЈЕ СЛЕДЕЋИ?

САД ИМ СМЕТА СИНДИКАТ, КО ЈЕ СЛЕДЕЋИ?

Синоћ (13. јун 2018.) непознати починиоци извршили су вандалски напад на просторије Независног синдиката просветних радника Војводине, просторије у којима ради и делује Независни синдикат јавних служби Војводине, као и Центар за заштиту потрошача „Бегеј“ из Зрењанина. Вандали су поразбијали стакла на прозорима!

Не желимо да се бавимо теоријама завере, али чињенице су да поменуте организације воде свакодневну и бескомпромисну борбу за радничка права и права свих грађана нашег града и наше државе. Да ли је то разлог вандалског чина још увек није познато, али очекујемо да полиција ХИТНО пронађе одговорне за овај чин. Тек када починилац или починиоци буду имали име и презиме, када буду одговарали пред надлежним органима наше државе, тек тада можемо да кажемо да институције функционишу.

Независни синдикат просветних радника Војводине, Независни синдикат јавних служби Војводине и Центар за заштиту потрошача наставиће још снажније да се боре за права свакога сваког члана, сваког грађанина. Ако је циљ био да нас уплаше то нису успели!

У Зрењанину,
14.јун 2018. године
Председник НСПРВ
 Ранко Хрњаз
Председник НСЈСВ
Душан Кокот

2018-06-14-saopstenje-Sad-im-smeta-sindikat-ko-je-sledeci

 

About the Author

admin