Prva mobilna android aplikacija jednog prosvetnog sindikata u Srbiji!

Kako smo vas već obavestili pre par meseci, NSPRV je krenuo u susret novim izazovima, stvaljajući participaciju svakog člana na prvo mesto! Da bi obezbedili takvu vrstu organizovanja, posegli smo za novim tehnologijama koje nude mogućnost drugačije komunikacije.

Na linku https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.foujolvxagwnhcvbmxkkmcqybugrpiwjiesylsdzz&fbclid=IwAR3hTrGK_1E_yaOVlWZ3vdBNWTJ78RMak095oX_7KAY_coZPNvaWkTHcSQo

nalazi se adresa sa koje možete potpuno besplatno preuzeti aplikaciju Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Vojvodine.

Pored uobičajnih odeljaka (AKTUELNO) na kojima se nalaze vesti i saopštenja organizacije, kao i odeljak namenjen događajima koje sindikat organizuje, u odeljku „MREŽE“ imate pristup svim medijima na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Youtube , Istagram).

U odeljku „BIBLIOTEKA“ nalazi se baza podataka za preuzimanje, a u njoj su materijali podeljeni u foldere (Sindikalni solidarni fond, odgovori pravne službe, Informator o radu sindikata, propisi i odluke, plakati i leci, tabele, prezentacije i obrasci koje ćemo u daljem radu koristiti).

U odeljku „PRAVNA SLUŽBA“ možete putem Skype aplikacije postaviti pitanja našima advokatima. U odeljku „KONTAKT“ možete nam poslati mail poruku, prijaviti se za notifikovanje važnih saopštenja, i videti naše adrese i kontakte gde nas možete pronaći.

Posebnu pažnju posvećujemo odeljku „ANKETA“ gde će svi naši članovi u narednom periodu dobiti svoj ID broj i način pristupa tom odeljku, a gde ćemo u realnom vremenu moći imati uvid u stavove članstva i na osnovu njih donositi odluke. U narednom periodu, za tu vrstu komunikacije biće umrežena jedna aplikacija „TELEGRAM“ koja je najzaštićenija aplikacija za razmenu poruka i materijala.

Takođe vas podsećamo da zapratite naloge NSPRV na društvenim mrežama (linkove imate u samoj aplikaciji u odeljku „MREŽA“) i da se što aktivnije uključite u sve aktivnosti sindikata!

#SindikatToSiTi!

U Novom Sadu,
4. februar 2018. godine
Potpredsednik NSPRV
Dušan Kokot

By admin