USPEŠNI SE UVEK PREPOZNAJU!

Kao i do sada, Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Vojvodine iz članarine osigurava sve svoje članove.  Trenutna polisa ističe 1.12.2020. godine, te je juče između našeg Sindikata i Đenerali osiguranja Srbija potpisan Ugovor o osiguranju naših članova.

Kako i priliči demokratskoj organizaciji , Odlukom organa upravljanja raspisan je javni poziv svim osiguravajućim kućama u Srbiji. Najbolju, između 9 zvanično pristiglih ponuda, po oceni Izvršnog odbora, dalo je Đenerali osiguranje Srbije. Svi članovi Sindikata su osigurani od slučaja invaliditeta ili smrti usled nesrećnog slučaja. Vrednost polise je značajno veća nego do sada, a obzirom da se radi o renomiranom osiguravajućem društvu, verujemo da će saradnja biti uspešna. Naravno, najuspešnija godina bi bila da za vreme trajanja osiguranja (jedna godina) ne bude prijavljena nijedna šteta, odnosno da nas zdravlje sve posluži. To nema cenu.

Uz polisu koju pokriva Sindikat, svi članovi će moći da se odluče i na dodatne polise, pod boljim uslovima. Prevashodno mislimo na osiguranje članova porodice, pod istim uslovima kao što su osigurani i članovi Sindikata. Takođe, Đenerali osiguranje Srbije je za članove našeg Sindikata napravilo posebnu ponudu dodatnih osiguranja.

O svemu ovome članovi Sindikata će biti pismeno obavešteni preko svojih predsednika u ustanovama obrazovanja i vaspitanja.

Saradnja sa uspešnima tek je počela. Posle formiranja svojevrsnog advokatskog pula , ovo je druga aktivnost u proteklih nekoliko dana koja svedoči radu u Sindikatu. Verujemo da ćemo i dalje biti uspešni i svakodnevno brojniji, jer solidarnost i zajedništvo rađaju uspeh. Mi od tih, za nas posebno važnih osobina, nikada nećemo odustati.

Ako do sada niste, sada je vreme da nam se pridružite.

By admin